DEVOTE

Nu byter jag till devote.se !

http://majalind.devote.se

life is so real





Hade bara tre lektioner idag, ingen bild och ingen musik :) hängde med tilla hem och åt och kollade beck. Är hemma nu och gör inget speciellt , ska hoppa in och ta en lång varm dysch snart.

H&M

beställde det här från h&m idag, synd bara att det ska ta sån tid att få hem sakerna, måste vänta till april tills tröjan kommer , men kommer nog inte ha användning för den förns i vår ändå


Kom på att jag köpte dom här hårgrejerna på stan igår också..

en hår lotion och ett glansspray.


yesterday!

Blev en väldigt mysig dag igår :) här kommer lite bilder!

fick bla, den här parfymen och mjukisdressen :)

fick pengar så det blev lite shopping med tilla och maria och köpte det här..


rosavit tröja med puffärmar

två vanliga långärmade tröjor, blå och ljusgul

skor

smycken

Efter stan åkte jag hem och adde kom och sen åt vi med familjen oså :)

Sen blev det bowling med tilla issa maria lowis och adde!



BIIIRTHDAY

Vaknade nyss av familjen som kom in med presenter och frukost och sjöng för mig :D Fick många bra presenter , bla, presentkort på navelpiercing, parfym och en fin mjukisdress. Pengar fick jag också så idag blir det shopping! PUSS!


bath


Nu har jag tagit ett varm bad och ätit middag. Adde börjar också bli sjuk nu. Kul när det är min födelsedag imorn. Ska bara ligga hemma idag. toppen fredag (Y)


addes låt haha


sjuk

Kom precis hem från skolan nu, kände mgi inte så pigg. Ska gå bort till ica nu, mjölken är slut och jag måste ju ha oboy om jag ska vara sjuk. Krya på mig. Tomorrow is my birthday!


today

Hemma från skolan och myser med älskling nu. 15 månader idag <3





....

Väldigt dålig uppdatering men har inget att skriva direkt. Men i helgen lovar jag massa bilder!


Today



plugga

sitter i skolan och har bild. Första dagen och vi börjar 10 över 8 och lsutar klockan 3, vilken mjukstart (y)
Har haft matte och svenska och allting som vanligt och även fått en läxa tills imorn också. Vi får aldrig ta det lugnt. Håller på med ett arbete nu om nån Roy Lichtenstein som jag måste jobba vidare med nu.

06:40

God morgon. just nu sitter jag död viid köksbordet och tuggar i mig en macka. trodde inte att det skulle va SÅ HÄR jävla jobbigt att gå upp tidigt men jag trodde vistt fel. Det här är ett helvete -.- Ska iallafall försöka pigga upp mig med ett stort glas oboy nu och tänka lite på att baby kommer hem idag och att jag fyller år om 5 dagar. känner mig redan piggare.. :)


just get back up

Nu har jag gjort dipp och gurk och morotstavar som jag sitter och äter. Söndag idag vilket betyder att skolan börjar imorn. Bara att kämpa på tills sommarlovet nu. Ska packa ihop lite saker och så, ska till pappa ikväll och imorn kommer älslkingen hem igen! 

Kjell

Hahahah siter och skrattar åt kjell hahahahah! ännu roligare blir det om man vet hur kul issa tycker det är hahahhaah

 






-.-

Hade sett fram emot pulka ikväll men självklart blir det inte av idag heller. Jag har lata kompisar.
Miss my baby <3

...



sitter hos tilla och väntar på att hon och lowis ska komma hem. Då blir det tacos och sen kommer nog issa och maria också. puss

spring to fall




Den här bilden får beskriva gårkvällen haha (Y)
fick äntligen prata lite med min älskling också <33

Ikväll blir det nog äntligen pulka åkning med mina tjejer! Tar med mig kameran ;)

Tips!



Måste tipsa om dom här hudsakerna. Krämer med olivjungfruolja. Sen jag börja använda dom har jag fårr mycket bättre hud. Det är skrubb, mask, dagkräm, nattkräm och ögonkräm. Maksen ska man ha 1 - 2 gånger i veckan. Tror att allt finns på kicks och dom kostar inte speciellt mycket.

HAHAH

hahahah har inget att göra så jag sitter och söker på pinsamma saker på youtube hahah

beyonce ramlar på scenen



TV4 tabbar


skrattanfall i nyhetssändning


HAHAH


 


.


Ska hem till pappa nu och sen va med tjejerna och sova hos tilla.

 


.



Det här sitter jag och gottar mig på nu. konstigt att man blir fet? och så klagar man på sin vikt.. haha
snart får det nog bli ändringar på det här! Ska verkligen försöka nu, 2 träningar i veckan + försöka äta lite bättre. t.ex. inte det här nått mer. kommer ju inte gå för det gör det ju aldrig men ska försöka ändå och se när jag orkar komma igång med det . hmm..


...

Är i deprission idag. Min baby är på väg till danmark och är snart vid gränsen så jag kommer inte ens kunna ringa honom när jag vill :(  går fortfarande runt i min pjamas.. har ätit lunch och nu har jag bäddat ner mig i min säng igen. Har ingen lust att hitta på nått men har ingen lust att ligga hemma heller. Jobbigt. Ska nog hem till pappa ett tag iallafall och sen tar jag nog bussen tillbaks till smedby igen. Ska sova lite snart tror jag. 
Haha bäbisen och jag hade tråkigt igår så vi körde lite jeopardy frågor haha, så skulle  jag fråga han en fråga och kategorin var Djuret i sången, frågan va: Detta djur jagar sin svans men får inte fatt'en.
Adde svarar: Grodan tror jag!   HAHA min älskling <3 (svaret va såklart katten) Ne nu blev jag på bättre humör så jag tror jag ska fixa mig lite ist för att sova, måste rycka upp mig!

Mysig bild från imorse <3


:´(!

Nu har jag precis sagt hejdå till ällskling, och nu kommer han inte hem förns om en vecka! :'(.
Fick reda på att vi är complediga på fredag så vi börjar måndag istället, men det spelar ändå ingen roll för jag kommer inte kunna sova utan min bäbis vid min sida iaf :(

...

Avatar va nog en av dom bästa filmerna jag sett, lite sorglig fast man ändå blir glad av den :)
Har precis ätit lite tacos, är inte på så bra humör, har inte lust till nånting och snart är lovet slut också..
tilla och lowis kommer hit snart och kollar på paradise hotel med mig och senare kommer adde och är hos mig ett tag i natt innan han åker till danmark och jag inte kommer få träffa han på en vecka..

bio


Har fixat mig nu och ska iväg på bio med adde nu, hörs senare!


JEOPARDY

Det blev ingen pulka åkning ikväll. Istället va jag hos maria men issa tilla och lowis också. Bakade chokladbollar och kollade lite paradise hotel. Nu har jag precis suttit och spelat jeopardy med tove och challe haha. Nu ska jag kolla klart på paradise och sen tänkte jag att jag skulle somna lite normal tid för en gång skull! kommer nog bli svårt när inte min bäbis sover här och håller om mig :( aja godnatt!

AVATAR

Har köpt biljetter till avatar så den ska jag och älskling se imorn. Gillar egentligen inte sånna där filmer men måste se den ändå!


Någon som har sett den?


idag


sitter med asiktsmask, ska träffa min baby och förhoppningsvis dom andra sen också.
Har försökt tvinga ut dom i snön för att åka pulka med mig men ingen som vill så jag
ska göra ett nytt försök ikväll igen! och ikväll börjar paradise hotel!
  

SOMMARKÄNSLOR










myskväll <3

Va hos maria igår med henne tilla issa lowis och alba , tjockade godis och kollade greveholm. sen drog alba och lowis hem och vi andra blev kvar över natten


gotta get my ass out


Har precis  tryckt i mig lite pizza. Ikväll blir det lite tjejmys hos maria med film oså, och sen sova där. och det här har jag på mig ikväll.
Övertröja, JC
Spetslinne, hittat i garderoben
Kjol, Monki

 


klar!

Nu har jag gjort städat klart och känner mig riktigt stolt över mig själv för att det entligen blev av. En hel del gamla kläder fick kastas. Nu ska jag göra i ordning mig själv också och sen träffa dom andra!

färdigt!


!

Vaknade brevid min älskling , han gick hem nyss och nu har jag bestämt mig för att städa min garderob!! Ska också försöka hinna med att städa mitt rum..

såhär ser den ut nu. behöver få i ordning lite..


Nyår!

Nyåret blev inte som vi hade tänkt oss diretkt , det började mysigt hemma hos maria med tjejerna och fixade oss , lagade tacos oså. sen drog jag tilla lowis och adde hem till lowis ett tag tills vi drog på nån fest i ljura men hann bara va där i 10 minuter innan det blev bårk och polisen kom , så då drog vi till klocket där vi skulle va hos jonathan men när vi kom tid hade han inte kommit hem än så vi firade vårat 12 slag på en parkering i klocket, mycket mysigt! eller inte. men sen kom vi in till han tillslut ooch va där ett tag och sen drog vi hem.
vaknade klockan halv 3 idag, har nog aldrig sovit så länge. så nu sitter jag och väntar på maten och sen ska jag nog träffa dom andra lite . här kommer några bilder från igår. puss

maria steker köttfärs :)

12 slaget på oarkeringen  haha


jag och baby<3


RSS 2.0