träning!

Idag va jag väldigt duktig och gick upp klockan 10 för att åka och träna med baby.
Nu är jag hemma igen och sitter med silver schampoo i håret och ska snart äta, sen blir det en dusch och sen packa ihop mina saker och gå till maria där vi ska fixa oss och äta oså med tjejerna och sen blir det fest!

Den här klänningen ska jag ha ikväll med ett nitskärp i midjan.

och dom här skorna :) får se om det blir för kallt kanske..


Manikyr

idag har jag vart och solat med älskling, har ganska mycket fobi mot solarie för jag tror att det ska sprängas så den här gången klarade jag ca 10 minuter innan jag va tvugen att gå ut för jag tyckte det lät så konstigt. Städat lite på mitt rum har jag också hunnit med. Hade tänkt att jag skulle ha jätte fina långa naglar med fransk manikyr men en nagel har gått av och jag har tappat bort mallarna så jag fick göra det själv med mina skakiga händer.

Här ser ni resultatet, man ser inte så mycket av naglarna direkt men det går inte att ta närbild med min kamera för att blixten bländer allt.


...

Just nu håller jag på att städa mitt rum medans jag funderar på vad fan jag ska göra på nyår. Va med älksling är bestämt iaf men saker o ting bara krånglar så det verkar som att alla planer man hade för en perfekt och rolig nyår inte kommer bli riktigt som man tänkt sig.
Men men ,. ska städa färdigt lite och sen in till stan med tilla.


Home Again

Nu har jag kommit hem från en helg hos farmor och farfar, har hunnit med att shoppa lite och träffat släkten och så. Nu har jag precis tagit en dusch och gjort ansiktsmask och ska fixa mig lite nu och sen träffa issa tilla och bäbin :)



svart stor tröja från JC 179 :-


svart tröja med uringning i ryggen från JC 149 ;-


rosa kjol HM 99 ;-

 


my baby

sitter och äter glass eftersom det är bra för min hals höhö.
måste hålla mig vaken tills min älskling kommer vid 1, så nu ska jag  kolla klart på sagan om konungens återkomst, ganska spännande faktiskt ..


christmas

Riktigt mysig julafton var det. Firade både hemma hos pappa och sen hos mamma och fick många fina presenter, bla. en kamera plattång locktång wii biobiljetter smycken och ansiktskrämer och sånt där. På kvällen kom min älskling hit och så gav gav vi varandra julklappar. Fick en klocka, ett fint hals band och en ring och plånbok. Han fick en tröja ett armband och 2 biobiljetter så vi kan se alvin och gänget 2 som han har tjatat lite om haha :)
 tog inte så många bilder igåår men kan visa några..granen hos mamma




!

Nu ska jag göra ett försök för tredje gången då. Får se hur länge det håller innan jag lägger ner igen haha ,
men tredje gången gilt brukar man ju säga ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0